Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Prison Break 5x8

Progeny

Episodi i fundit i të gjithë serisë. Majkëlli mbledh aleatë për të shpëtuar djalin nga duart e Xhejkobit. Falë inteligjencës së tij arrin të gjejë provat që Xhejkoni është fajtor për vrasjen e drejtorit të CIA-s. Në fund Majkëlli është një njeri i lirë dhe bashkohet me familjen e tij.

May. 23, 2017

Prison Break season 5

Loading...