Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Prison Break 5x3

The Liar

Kur T-Bag mbërthen Saran , ai paralajmëron se dy prej kapitenëve të Posejusit, Van Gogh dhe A & W, mund ta ndjekin atë. Ndërkohë, Linkoln përpiqet të rifitojë pasaportën e tij të konfiskuar për t’i shpëtuar Jemenit, dhe Michael planifikon lëvizjen e tij të ardhshme.

Apr. 18, 2017

Prison Break season 5

Loading...