Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Sherlock 1x1

A Study in Pink

Veterani i luftës Xhon Uatson kthehet në Londër duke kërkuar një vend ku të qëndrojë. Ai takon Sherlok Holmsin, një detektiv këshillues, dhe shumë shpejt të dy e gjejnë veten duke gërmuar në një sërë “vetëvrasjesh” në seri.

Jul. 25, 2010

Sherlock season 1

Loading...