Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Sherlock 1x2

The Blind Banker

Në Londër fillojnë të ndodhin vdekje misterioze, të shoqëruara me simbole të vjetra, të cilat e drejtojnë Sherlok Holmsin dhe Xhonin te një sindikatë sekrete kriminelësh kinezë të quajtur “Zambaku i zi i ujit”.

Aug. 01, 2010

Sherlock season 1

Loading...