Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Shooter 1x8

Red on Red

Bob Li dhe Nadin bëjnë një plan për të siguruar provën që mund të ekspozojë një konspiraci. Ndërkohë, Ajsaku kërkon një strategji për t’u larguar, Peini mundohet të arratiset dhe Xhuli e Meri përballen me një rrezik të madh.

Jan. 03, 2017

Shooter season 1

Loading...