Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

Stranger Things 1x3

Chapter Three: Holly, Jolly

Nancy e shqetësuar kërkon Barbaran dhe zbulon se me çfarë është marrë Jonathani. Joyce është e bindur se Willi po përpiqet të flasë me të.

Jul. 15, 2016