Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Stranger Things 1x7

Chapter Seven: The Bathtub

Eleven përpiqet të gjejë Will, Lucas përhap lajmin e mbërritjes së një njeriu të keq, ndërsa Jonathan dhe Nancy i tregojnë policisë çfarë kishte kapur kamera.

Jul. 15, 2016

Stranger Things season 1

Loading...