Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Stranger Things 1x8

Chapter Eight: The Upside Down

Dr.Brenner mban për të pyetur Hopperin dhe Joycen ndrëkohë që djemtë presin me Elevenin tek palestra. Tek Willi, Nancy dhe Jonathan përgatiten për luftë.

Jul. 15, 2016

Stranger Things season 1

Loading...