Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The 100 4x12

The Chosen

Jaha dhe Kane nuk janë dakord se si të merren me realitetin e tyre të zymtë. Ndërkohë, Klarke drejton një grup për të shpëtuar një mik.

May. 17, 2017

The 100 season 4

Loading...