Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The 100 5x2

Red Queen

Octavia është e detyruar të marrë udhëzime nga një aleat i pamundur kur e ardhmja e bunkerit dhe të gjithë atyre brenda tij janë të rrezikuara.

May. 01, 2018

The 100 season 5

Loading...