Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Gifted 1x10

eXploited

Jace detyrohet t’i japë diçka me vlerë dr.Campbellit për eksperimentet e tij: Kur nuk bien dakord për atë që duhet të bëjnë, skuadra ndahet në dy pjesë, prandaj Reed dhe Caitlini e marrin çështjen në duart e tyre.

Dec. 11, 2017

The Gifted season 1

Loading...