Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Gifted 1x11

3 X 1

Tensionet godasin mutantët; Reedi ka frikë për sigurinë e familjes së tij dhe rimendon për bashkimin; Dr. Campbell i propozon Jaceit një program të përmirësuar që mund të ndryshojë gjithçka.

Jan. 01, 2018

The Gifted season 1

Loading...