Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Gifted 1x2

rX

Pas ushtrimit të kompetencave të saj përtej kufijve të tyre, Blink shkon në një gjendje shoku, duke e detyruar Caitlin dhe Eclipse të shkojnë në një mision për të gjetur një serum të veçantë që do ta ndihmojë atë të shërohet. Ndërkohë, Reed përballet me disa zgjedhje të vështira kur vjen puna për të ndihmuar familjen e tij, dhe Polaris ballafaqohet me disa probleme.

Oct. 09, 2017

The Gifted season 1

Loading...