Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Gifted 1x3

eXodus

Në përpjekje për t’u bashkuar me njëri-tjetrin, Reeds bën një marrëveshje me Shërbime e ruajtjes ndërkohë që Caitlin dhe fëmijët kërkojnë ndihmë nga dikush jashtë kompleksit. Thunderbird fillon të mësojë Blinkun si të përdorë fuqitë e saj.

Oct. 16, 2017

The Gifted season 1

Loading...