Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Gifted 1x4

eXit Strategy

Mutantët sajojnë një plan për të mposhtur Shërbimet e ruajtjes. Eclipse shkon për të kërkuar informacion tek një mik i vjetër . Lauren dhe Andy tentojnë të kombinojnë fuqitë e tyre për të ndihmuar grupin.

Oct. 23, 2017

The Gifted season 1

Loading...