Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Gifted 1x8

threat of eXtinction

Grupi përballet me një kërcënim kur zbulojnë se një refugjat i ri është një spiun që punon për Shërbimet Sentinel; Reed viziton babanë e tij të huaj dhe mëson sekretet që mund të duken të dobishme.

Nov. 20, 2017

The Gifted season 1

Loading...