Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Gifted 1x9

outfoX

Ekipi zhvillon një plan të rrezikshëm për të ndihmuar mutantët që janë në kujdestarinë e Shërbimeve të Sentinelit. Reed zbulon detaje për Andin dhe Lauren në lidhje me historinë e familjes së Struckers që mund të provojë të jetë një ndërrues i lojërave.

Dec. 04, 2017

The Gifted season 1

Loading...