Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Gifted 2x1

eMergence

Reeva dhe motrat Frost vrasin anëtarët e Rrethit të Brendshëm, bastisjet ndaj mutantëve bëhen më të egra, Lorna është në prag lindjeje dhe e ka humbur kontrollin mbi fuqitë e saj. Një ditë e re pritet të agojë për gjithë llojin e mutantëve.

Sep. 25, 2018

The Gifted season 2

Loading...