Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Gifted 2x11

meMento

Reedi shqetësohet pasi Laurena kërkon të dijë më shumë për paraardhësit e saj dhe fuqitë e tyre të dhunshme. Lorna fillon të krijojë sërish besimin te Inner Circle, pasi zbulon të kaluarën e rekrutëve të rinj të Reevës.

Jan. 08, 2019

The Gifted season 2

Loading...