Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Gifted 2x13

teMpted

Lauren ndalon veten që të bjerë në gjumë për të shmangur forcat në ëndrrat e saj që e shtyjnë drejt bashkimit me Andyn dhe që i nxjerrin anës e saj të errët. Glou është në vështirësi pasi u qëllua nga Pastruesit, dhe Blink bind Morlockët që të lejojnë Caitlinin të shpëtojë Gloun. Ndërkohë, Polaris mëson detajet e planit të Reevas dhe Reed ndihmon Lauren të luftojë ëndrrat e saj.

Jan. 22, 2019

The Gifted season 2

Loading...