Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Gifted 2x14

calaMity

Kur dikush nga Inner Circle zhduket, Reeva shton sigurinë e vendit të saj dhe bëhet agresive. Pastruesit dhe Morloksët përballen me njëri tjetrin në betejë të përgjakshme deri në vdekje.

Feb. 12, 2019

The Gifted season 2

Loading...