Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Gifted 2x4

outMatched

Ekipi përpiqet të kapë Inner Circle, i cili është gati për të sulmuar një strukturë paraburgimi për mutantët. Andy dhe Lauren përballen fort me njëri-tjetrin.

Oct. 16, 2018

The Gifted season 2

Loading...