Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Gifted 2x5

afterMath

Ndërkohë që Caitlin dhe Thunderbird tentojnë të shpëtojnë jetët e mutantëve të plagosur gjatë sulmit të Inner Circle në spitalin psikiatrik, ata zbulojnë disa të dhëna rreth identitetit të mutantit të fuqishëm që Polaris dhe Andy shpëtuan. Nga ana tjetër Jace bashkohet me grupin Purifiers për të kapur mutantët e arratisur, ai është afër përplasjes me mutantët e nëntokës.

Oct. 30, 2018

The Gifted season 2

Loading...