Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Gifted 2x6

iMprint

Cikli i Brendshëm përgatitet për një mision sekret, por Polaris nuk është e sigurt nëse do bashkohet dhe Esme mundohet ta bashkojë me grupin. Esme i tregon Polaris të kaluarën e saj të hidhur. Ndërkohë Thunderbird stërvit Reed për të kontrolluar fuqitë e tij dhe Pastruesit sulmojnë bazën e mutanëve ndërkohë që shpëtojnë një grup mutantësh të pastrehë.

Nov. 06, 2018

The Gifted season 2

Loading...