Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Gifted 2x7

no Mercy

Reeva zbulon planet e saj për misionin e madh për Inner Circle për të siguruar fonde të nevojshme. Ndërkohë, Mutant Underground duhet të përballet me fuqitë e paqëndrueshme të Reedit, duke shpresuar që ndihma mjekësore nga Caitlina dhe Lauren do ta mbajnë në kontroll. Jace takon Benedict Ryanin, një figurë të njohur publike që mbështet përpjekjet e Purifers.

Nov. 13, 2018

The Gifted season 2

Loading...