Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Gifted 2x8

the dreaM

Në përpjekje për të stabilizuar fuqitë e Reed, ai, Caitlini dhe Laureni takohen me Dr. Rismanin, një mjeke që dobëson gjenin-X te mutantët. Megjithatë, Laurena zbulon që dr. Rismani nuk është ajo që mendonin se ishte. Pas grabitjes së të Rrethit të Brendshëm, Thunderbirdi dhe Blinku vazhdojnë të punojnë së bashku për t’i kapur.

Nov. 27, 2018

The Gifted season 2

Loading...