Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Gifted 2x9

gaMe changer

Lauren përpiqet të ndaloj kërkimin e profesoreshë Madelinës. Clarice dhe John debatojnë në lidhje me misionin dhe Rrethi i Brendshëm nis sulmin.

Dec. 04, 2018

The Gifted season 2

Loading...