Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The I-Land 1x1

Brave New World

Dhjetë vetë zgjohen në një ishull enigmatik duke humbur kujtimet e tyre. Në vend të përgjigjeve, ata gjejnë rrezik – në ujë dhe në njëri-tjetrin.

Sep. 12, 2019

The I-Land season 1

Loading...