Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The I-Land 1x4

Many Goodly Creatures

Dy mashtrues shfaqen në ishull dhe shkaktojnë telashe; Kujtimet e grupit fillojnë të kthehen, dhe secila prej tyre dëshmon se ata jane kriminele – duke përfshirë një të shtënë të rëndë.

Sep. 12, 2019

The I-Land season 1

Loading...