Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Protector 1x6

Episode 6

Hakan ka vështirësi të vendosë midis dashurisë së re dhe detyrave të tij si Mbrojtësi. Pasi ndahet nga Emiri, Kemali fillon kërkimin për thikën.

Dec. 14, 2018

The Protector season 1

Loading...