Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The Umbrella Academy 1x3

Extra Ordinary

E shqetësuar se e ëma fshihte diçka, Luther dhe Allison bëjnë një mbledhje familjare. Cha-Cha dhe Hazel vazhdojnë gjuetinë për Pesën.

Feb. 15, 2019

The Umbrella Academy season 1