Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Umbrella Academy 1x4

Man on the Moon

Historia e transformimit të Lutherit shpaloset. Në motel Klausi vendos në lojë aftësitë e Hazelit dhe Cha-chas. Allison ka dyshime për Leonardin.

Feb. 15, 2019

The Umbrella Academy season 1

Loading...