Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The Walking Dead 6x6

Always Accountable

I plagosur dhe pasi është ndarë nga Abraham dhe Sasha, Deril e gjen veten të kapur nga 3 të mbijetuar.

Nov. 15, 2015

The Walking Dead season 6