Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The Walking Dead 8x15

Worth

Me kërcënimin e Shpëtimtarëve ende prezent, Aaroni vazhdon të kërkojë për aleatë; Daryli dhe Rosita përballen me një mik të vjetër.

Apr. 08, 2018

The Walking Dead season 8

Loading...