Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The Walking Dead 9x1

A New Beginning

Rick dhe grupi i tij bëjnë një përpjekje të rrezikshme duke të shkuar në Uashington, D.C, për të kërkuar artefakte që do u duhen për të ndërtuar qytetërimin që ai dhe Carl ëndërronin.

Oct. 07, 2018

The Walking Dead season 9