Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

The Walking Dead 9x15

The Calm Before

Panairi në Mbretëri vazhdon me katër komunitetet që po bashkohen në festime për herën e parë pas shumë vitesh. Disa marrëveshje vendosen dhe disa të tjera vijnë me çmime tepër të larta.

Mar. 24, 2019

The Walking Dead season 9

Loading...