Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The Walking Dead 9x8

Evolution

Një mision shpëtimi nxit ndjekjen e një turmë të rrezikshme dhe zbulojnë një kërcënim si asnjëherë më parë.

Nov. 25, 2018

The Walking Dead season 9