Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The Walking Dead 9x9

Adaptation

Grupi zbulon një kërcënim të ri e shqetësues. Negani arratiset dhe shkon të vizitojë të kaluarën e tij.

Feb. 10, 2019

The Walking Dead season 9

Loading...