Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The Walking Dead 6x12

Not Tomorrow Yet

Ndërkohë që forcat e bashkuara të Aleksandrisë dhe të Hilltop sulmojnë kampin e Shpëtimtarëve, Carol dhe Maggie bien në një kurth.

Mar. 06, 2016

The Walking Dead season 6