Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo

The Walking Dead 6x15

East

Daryl ndjek gjurmët e Dwight me ndihmnën e Rositës. Ndërkohë, Rick dhe Morgan dalin në kërkim të Carol, pasi ajo përballet e vetme me Shpëtimtarët.

Mar. 27, 2016

The Walking Dead season 6