Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Vikings 5x1

The Departed (1)

Tensionet ngrihen midis bijve të Ragnar Lothbrok, ndërsa Vikingët vazhdojnë të kërcënojnë zemrën e Anglisë. Ndërsa Ushtria e Madhe lëviz për të marrë në York, me Mbretin Aethelwulf dhe familjen e tij ende të fshehur, Heahmund, peshkopi luftarak, duhet të mbledhë saksonët për të mbrojtur Mbretërinë.

Nov. 29, 2017

Vikings season 5

Loading...