Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Vikings 5x11

The Revelation

Ivar kurorëzohet mbreti i ri në Kattegat në kohë për të mirëpritur kthimin e Rollos. Bjorn, Lagertha dhe Ubbe duhet të mbështeten tek një aleancë e rrezikshme për të mbijetuar.

Nov. 28, 2018

Vikings season 5

Loading...