Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Vikings 5x12

Murder Most Foul

Bjorn, Ubbe dhe Lagertha perballen me nje rruge te panjohur, besnikeria e Heahmundit vendoset ne prove, Floki lufton per te kuptuar deshiren e Zotave ne Islandë.

Dec. 05, 2018

Vikings season 5

Loading...