Loading...
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Vikings 5x12

Murder Most Foul

Bjorn, Ubbe dhe Lagertha perballen me nje rruge te panjohur, besnikeria e Heahmundit vendoset ne prove, Floki lufton per te kuptuar deshiren e Zotave ne Islandë.

Dec. 05, 2018

Vikings season 5

Loading...