Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Vikings 5x13

A New God

Heahmund duhet të bindë mbretin Alfred që veprimet e tij janë në mbrojtje të mbretërisë. Ubbe dhe Torvi ndihmojnë në fuqizimin e Vikingëve por jo të gjithë nga kampi i Vikingëve i mbështesin. Një tjetër person zhduket në Islandë…

Dec. 12, 2018

Vikings season 5

Loading...