Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Vikings 5x15

Hell

Peshkopi Heahmund është i mbushur me faj ndërkohë që lufton për të hequr dorë nga mëkatet dhe pasionet e tij. Vikingët përplasen me Saksonët në betejë ku humbet një figurë kryesore.

Dec. 26, 2018

Vikings season 5

Loading...