Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Vikings 5x17

The Most Terrible Thing

Një ndryshim i papritur në komunitetin e Flokit e bën atë të pafuqishëm dhe dyshues. Mbreti Alfred përballet me Judithin. Bjorn duhet të bëjë një marrëveshje me Haraldin. Wessex është përsëri i kërcënuar nga forcat Vikinge, por kush do e drejtojë ushtrinë Saksone për të mbrojtur mbretërinë?

Jan. 09, 2019

Vikings season 5

Loading...