Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Vikings 5x2

The Departed Part 2

Tensionet ngrihen midis bijve të Ragnar Lothbrok; me mbretin Aethelwulf dhe familjen e tij ende të fshehur, Heahmund, peshkopi luftarak, mblidhet saksonët për të mbrojtur Mbretërinë, ndërsa Ushtria e Madhe lëviz për të marrë Jorkun.

Nov. 29, 2017

Vikings season 5

Loading...