Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Vikings 5x20

Ragnarok

Një tjetër betejë zhvillohet në Kattegat dhe vetëm Zotat e dinë kush do dalë fitimtar.

Jan. 30, 2019

Vikings season 5

Loading...