Loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Vikings 5x3

Homeland

Festimet janë shkurtuar pas betejës në York; Fëmijët e Ragnar Lothbrok janë përballur me njëri-tjetrin, ndërsa tensionet arrijnë një nivel të lartë, dhe secili është i detyruar të zgjedhë një anë.

Dec. 06, 2017

Vikings season 5

Loading...